مزایا و معایب نمای کامپوزیت
نمای ساختمان-اجرا کامپوزیت به روش اچ و ال-اجرای کامپوزیت به روش هنگینگ-اجرای نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت، یکی از نماهای مدرن ساختمان است که در سالهای اخیر به محبوبیت بسیار زیادی رسیده است. در مقالات پیشین نمادیزاین به صورت کامل در رابطه با نمای کامپوزیت و نحوه اجرای آن صحبت کردیم، در این مقاله قصد داریم از مزایای نمای کامپوزیت آلومینیومی که آن را به متریالی محبوب برای استفاده در نما تبدیل کرده است، سخن بگوییم و معایب آن را نیز بررسی کنیم.
آشنایی با مزایا و معایب هر متریالی، امر مهمی است و قبل از انتخاب نوع متریال نما، باید از آن آگاهی کامل داشته باشید. تا به امروز هلدینگ افق طراحی و اجرای نمای کامپوزیت ساختمانهای بسیاری را با موفقیت به پایان رسانده است و میتوانیم به صورت قاطع بگوییم که مزایای نمای کامپوزیت بسیار بیشتر از معایب آن است. مقاومت در برابر عوامل محیطی، سرعت نصب بالا، اجرا با سیستم نمای خشک و تنوعی که ورق آلومینیومی کامپوزیت در طرح و رنگ دارد، تنها برخی از مزایای نمای کامپوزیت آلومینیومی است که در ادامه به آن میپردازیم.
همانطور که در مقاله هزینه نمای کامپوزیت اشاره کردیم، طراحان ما در هلدینگ افق طراحی نقشه های فاز دو نمای کامپوزیت را به صورت کاملا متناسب با ابعاد متریال انجام میدهند تا پرتی مصالح کم شود و در نتیجه هزینه اجرای این نما برای کارفرما کاهش یابد. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان هلدینگ افق ، میتوانید از طریق راههای ارتباطی ذکر شده با ما در تماس باشید.
اجرای نمای کامپوزیت با کمترین هزینه هلدینگ افق با بیش از پانزده سال سابقه تولید ، طراحی و اجرای تخصصی نمای خشک توانسته است پروژههای بسیاری را با موفقیت به پایان برساند.
برای دریافت کاتالوگ طراحی ، خرید و یا اجرای نمای کامپوزیت میتوانید با ما تماس بگیرید.